Camine-Batrani.ro – catalog pentru varstnici

Website-ul camine-batrani.ro este putin mai diferit fata de alte website-uri ce le-am prezentat in trecut. Acesta este primul catalog online dedicat in totalitate batranilor.

site Camine-Batrani.ro
Camine-Batrani.ro

Ce este mai exact site-ul camine-batrani-ro?

Precum si numele site-ului indica, camine-batrani.ro este un catalog online unde puteti gasi majoritatea caminelor de batrani din Romania. Fiecare casa de batrani beneficiaza de o descriere si de link catre site-ul de prezentare. Site-ul permite totodata si postarea de anuntui asociate azilelor de batrani.

Website design

Site-ul este bazat pe culori calde, pe o combinatie intre galben, verde si alb care ofera vizitatorului usurinta in navigare. Deoarece site-ul este un portal destul de complex, la prima vedere ar putea parea a fi un site incarcat din cauza reclamelor si referintelor catre diverse case de batrani. Dar cu toate acestea, dupa o scurta rasfoire a site-ului, utilizatorul il poate intelege cu usurinta.

Functionalitate si functii specifice

Pe prima pagina se regasesc ultimele articole postate pe site, inconjurate pe partea stanga si pe partea dreapta cu cate un sidebar ce contine linkuri catre diverse categorii importante si o serie de bannere cu referire la caminele de batrani promovate. In partea de sus se gaseste meniul principal, prezent de altfel pe toate paginile site-ului.

Fiind un portal destul de complex, site-ul ofera si o categorie de anunturi cu referire la casele pentru varstnici.

Caminele de batrani inscrise pe site sunt sectionate in functie de oras cat si de tipul caminului, de stat sau particular. Fiind un website foarte bine sectionat in functie de orase, acesta beneficiaza de o expunere foarte buna in motoarele de cautare pentru fiecare din judetele prezente pe website.

Oricine administreaza un azil de batrani poate sa-l inscrie pe acest catalog online gratuit. Si daca administratorii unui azil de batrani doresc expunere mai mare, acestia pot beneficia de anumite avantaje pe baza unui abonament anual.

Date de contact:

eMail: contact@camine-batrani.ro

Website: http://www.camine-batrani.ro/contact.html

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *