Noile camerele foto de 14 MP BenQ

BenQ, lider mondial in zona de imagine, lanseaza pe piata din Romania incepand cu luna februarie, doua noi modele de camere foto digitale compacte, cu o rezolutie de 14 megapixeli si efecte amuzante ca LOMO sau FishEye.

BenQ

Noile camere foto digitale integreaza tehnologia de imbunatatire a imaginii HDR II (Hight Dynamic Range.

“Lansarea noilor modele E1460 si T1460 se integreaza in politica pe care o vom urma in 2011 pe segmentul camerelor digitale compacte, acela de a oferi aparate foto cu un design deosebit, performante ridicate la preturi accesibile. E1460 si T1460 intregesc gama de camere foto digitale BenQ disponibila pe piata, oferind posibilitatea publicului tanar sa imortalizeze momentele speciale fara a face vreun compromis in privinta fotografiilor, dar si fara a avea nevoie de un buget foarte mare pentru achizitionarea unui astfel de dispozitiv”, declara Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Pe langa calitatea deosebita a imaginii, oferita de senzorul Sony de 14MP, CCD 1/2.3 inch , noile aparate foto includ efecte de tip LOMO, care permit adaugarea de efecte creative specifice aparatelor foto cu film, de tipul intunecarii colturilor, oferirea de culori suprasaturate, etc.

Pe langa acestea, noile camere includ de asemenea optiunea de a face fotografii Fisheye, pentru a surprinde imagini caracterizate de unghiuri emisferice ultra-wide, care adauga o componenta suplimentara de distractie fotografiilor.

O alta functie care va stimula cu siguranta creativitatea fotografilor, va fi posibilitatea de a alege o anumita culoare care sa fie evidentiata in ipostazele surprinse, in timp ce restul imaginii poate fi transormat intr-o fotografie alb-negru. Posesorii noilor camere foto vor putea astfel sa isi exprime personalitatea si creativitatea pe deplin, cu un efort minim.

Cu un focus de la 12cm la infinit in cazul modului de fotografiere normala , de la 12cm la 100cm in cazul modului Macro si un zoom optic 4x , noile camere raspund perfect cerintelor in majoritatea ipostazelor de fotografiere pe care un utilizator amator le poate intalni. Pe langa acest lucru, cele doua noi modele, E1460 si T1460 ofera de asemenea posibilitatea de a inregistra fisiere video 720p, cu 30 de cadre pe secunda, tocmai pentru a pastra nealterate si amintirile care nu pot fi surprinse prin imagini statice. Pe langa ecranul tactil de 3.0 inch cu G-sensor, T1460 beneficiaza in plus fata de E1460 de functiile si de functiile: my drawing, perspective control si Web auction.

Alte avantaje ale celor doua camere sunt dimensiunea foarte mica si greutatea redusa de doar 110 grame (fara baterie si card SD), care face din oricare dintre aceste aparate compacte dispozitivul perfect pentru orice fel de calatorie sau eveniment. In plus noile BenQ E1460 si T1460 vor avea „dual charging” deci posibilitatea de incarcare a acumulatorilor de la o sursa de alimentare de 220v sau prin intermediul portului USB aferent unui notebook/PC (sau printr-un adaptor, la priza auto).

Cu un design stilat, utilizand materiale de cea mai buna calitate camerele din seria E1460 vin colorate in argintiu metalic, in timp ce T1460 vin in culoarea deja specifica modelelor echipate cu ecran tactil BenQ, rosu metalizat.

Noile camere foto vor fi disponibile de la inceputul lunii februarie avand un pret la raft de 449RON pentru modelul E1460 si de 499RON pentru modelul echipat cu ecran tactil T1460.

Sursa: Amos News

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Noile camerele foto de 14 MP BenQ

  • 31.01.2011 at 15:24
    Permalink

    Nu cred ca cei de la BenQ chiar sunt liderul mondial in zona imagine, cel putin nu stiu multe persoane are sa aibe gadgeturi de la ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *