Camera digitala Olympus

Fie ca va place sa fotografiati portrete, sau fotografia arhitecturala, noul aparat foto digital de la Olympus iti va oferi intotdeauna tot suportul de care ai nevoie.

Dotat cu un zoom optic puternic 7X si o rezolutie de 10.1 MP, noul aparat foto Olympus va face intotdeauna posibila apropierea celor mai indepartate imagini ca si cand ar fi in fata obiectivului si imortalizarea acestora in cele mai clare si fine detalii. Mai mult, datorita ecranului generos LCD HyperCrystal II de 2.7”/6.9cm vizibilitatea este considerabil imbunatatita chiar si in bataia soarelui.

De asemenea, pentru cele mai bune rezultate ale imaginii noua camera dispune de 23 de moduri predefinite de functionare oferind in acelasi timp maximum de libertate de fotografiere. In plus, datorita carcasei speciale subacvatice, aparatul rezista la o presiune a apei echivalenta unei adancimi de pana la 40m oferind astfel posibilitatea captarii unor imagini subacvatice de exceptie.

Specificatii:
– Zoom optic de 7x (37-260mm) pentru prim-planuri uimitoare
– 10.1 Megapixeli pentru printuri de dimensiuni mari
– LCD HyperCrystal de 6.9cm/2.7″ cu display luminos pentru vizualizare chiar si in bataia soarelui
– 23 moduri predefinite pentru cele mai bune rezultate, indiferent de situatie printre care si functia Panoramic
– Carcasa metalica sic in doua variante de culoare: Argintiu Stralucitor si Negru Mat
– Fotrografiere subacvatica la o presiune a apei echivalenta unei adancimi de pana la 40m, posibila prin utilizarea impreuna cu carcasa speciala subacvatica optionala PT-042

Produsul este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers incepand cu luna februarie a acestui an la pretul de 1249 RON.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *