Bulgaria la 14 milioane dolari publicitate online

Conform sitului Investor.bg piata de publicitate online bulgareasca a atins urmatoarele valori : 2005 – 3.8 milioane USD ( 5.4 milioane leva ) , 2006 – 8.6 milioane USD ( 12.5 milioane leva ) iar in 2007 este asteptata sa atinga 20 milioane de leva ( 13.7 milioane USD ). Aceasta ar insemna o crestere cu 60% a cifrei.

Advertiserii de top sunt industria de telecomunicatii ( atat telefonia mobila cat si cea fixa ) , si sectorul financiar, indeosebi bancile. In Bulgaria piata de online sta la 5% din totalul cheltuielilor de publicitate si estimatul pentru viitorii ani merge in 7-10%.

Aceste cifre nu includ partea de brokeraj ( dealuri facute in proprietarii de situri si advertiseri ) sau Pay Per Click. Penetrarea bradbandului in Bulgaria este foarte mare.

Cresterile din Bulgaria se bazeaza pe o recunoastere a mediului Internet de catre companii. Increderea in online este foarte mare si multi fac afaceri prin intermediul Internetului.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *