Brazi de Craciun online

Magazinul de Brazi livreaza gratuit brazii de Craciun in peste 5.500 de localitati de pe teritoriul Romaniei.

www.magazinuldebrazi.roCresterea retelei de livrare Gratuita a Magazinului de Brazi de la 1.970 la peste 5.500 de localitati de pe teritoriul Romaniei.

Magazinul de Brazi isi extinde reteaua de livrare gratuita la peste 5.500 localitati de pe teritoriul Romaniei.

Toti cei interesati de achizitionarea unui brad de Craciun pot accesa lista completa a localitatilor dar si sortimentele preferate de brazi pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro.

Incepand cu 2011, reteaua de livrare gratuita a Magazinului de Brazi creste de la 1.970 la peste 5.500 de localitati de pe teritoriul Romaniei.

Comenzile pot fi efectuate online pe website-ul www.MagazinulDeBrazi.ro sau direct la depozit, iar cumparatorii care doresc sa achizitioneze produse pentru a le face cadou au posibilitatea de a le directiona catre mai multe adrese.

Plata poate fi facuta online, prin transfer bancar sau prin ramburs la livrare.

Receptia produselor este facuta intr-un interval de maxim 48 de ore din clipa confirmarii comenzii, gratuit in limita celor peste 5.500 de locatii.

Extinderea ariei de distributie se incadreaza in seria de initiative demarate de Magazinul de Brazi in anul 2011.

Astfel, pentru sezonul de iarna au fost inclusi in oferta brazi normandieni crescuti in ghiveci, brazi nobili Abies Nobilis si molizi argintii Fat Albert.

Cele trei soiuri sunt o noutate absoluta pe piata online din Romania si reprezinta o alegere exclusivista pentru clientii Magazinului de Brazi.

“Consideram un succes gradul ridicat de calitate si standardizare pe care l-am atins cu MagazinulDeBrazi.ro, prin prisma mentinerii unui procent de retur de sub 2%, pe care suntem increzatori ca il vom atinge si anul acesta”, declara Ovidiu Neacsu, Director Comercial Silva Group Romania.

Adresandu-se familiilor, companiilor si institutiilor care doresc sa aduca atmosfera de sarbatoare in caminele, birourile sau cladirile lor, Magazinul de Brazi este o modalitate simpla, comoda si de incredere de a alege cel mai frumos brad de Craciun.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platforma online destinata comercializarii de pomi si accesorii de Craciun, care isi propune sa vina in intampinarea necesitatii clientilor pentru un sortiment bogat de brazi taiati si cu radacina. Pomii sunt disponibili intr-o gama de 21 de categorii de inaltime (0,60 12 m) si 4 soiuri diferite.

Magazinul ofera astfel posibilitatea de a alege un produs de calitate tuturor persoanelor care nu au timpul necesar sau acces la o oferta de pomi suficient de variata, care sa le satisfaca exigentele.

Despre Silva Group Romania

Inca de la infiintare. Silva Group Romania si-a propus descurajarea achizitiei brazilor de Craciun proveniti din taieri ilegale, oferind in schimb o alternativa cuprinzatoare de brazi crescuti in plantatii private. Initiativa promoveaza de asemenea achizitia de brazi cu radacina in vederea replantarii lor dupa sezonul de iarna, precum si popularizarea conceptului de brad natural si ecologic in acelasi timp, in detriementul brazilor artificiali.

Silva Group Romania
Martha Botezatu
Dept. Comunicare & PR
41 Eufrosin Poteca, Bucharest 2
T. 021 250 40 78
F. 021 250 40 790732.971.257
martha.botezatu@silvagroup.ro
http://www.silvagroup.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *