Boom previzioneaza o cota de 50 procente in 2008

Valentin Oeru a confirmat pentru AdPlayers ca, pe langa toate site-urile din grupul format in jurul GSP, site-urile iMedia si Trilulilu vor fi vandute in 2008 de NetBridge Investments, companie care estimeaza pentru anul viitor o cota de  piata de 40-45% si un business de 8,5-9 Milioane EUR.

Mai mult de 20 de site-uri aflate in proprietatea editorilor online de la Gazetei Sporturilor (GSP) de la Unlimited Sport Media (usmedia.ro), vor intra din 2008 in portofoliul diviziei de publicitate online Boom de la NetBridge Investments.

Contactat de catre AdPlayers, Valentin Oeru (foto)– Executiv Director la NetBridge Investments a confirmat intrarea website-urilor din grupul format in jurul GSP, in portofoliul de vanzari al regiei si agentiei de publicitate Boom. Pe langa site-urile din jurul GSP, tot de curand, in portofoliul de vanzari al companiei vor mai intra titlurile editate de iMedia si Trilulilu.

Despre cum incheie Netbridge Investment anul 2007, Oeru a declarat ca „ne-am atins ceea ce ne-am propus pentru acest an”, dar nu a dezvaluit cifra de afaceri cu care va incheia anul curent.

Intr-o declaratie pentru AdPlayers, executivul aprecia in urma cu cateva luni ca NetBridge Investments va finaliza anul 2007 cu o cifra cuprinsa intre 3 si 3,5 mil EUR.

Valentin Oeru estimeaza ca cele in jur de 30 de site-uri noi care vor completa portofoliul deja existent si care se situeaza la 150 de titluri, va aduce companiei o cota de piata care va depasi 40-45%.

Intrebat care este tinta de business a companiei pentru 2008, directorul executiv de la NetBridge estimeaza ca aceasta se va situa in jurul valorii de 8,5 – 9 Milioane de EUR . citeste tot articolul in AdPlayers

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *