Bilete de avion online la viaRomania.eu

Dupa ce in luna aprilie a acestui an, agentia de turism VIAROMANIA a adaugat asigurarile medicale de calatorie in portofoliul de servicii turistice oferite online, incepand de astazi, vizitatorii www.viaromania.eu pot rezerva si bilete de avion in conditii de deplina siguranta si la cele mai competitive tarife!

viaromania.euServiciul “rezervari bilete de avion” este implementat in colaborare cu eSky, companie de rezervari online acreditata IATA, reprezentant in Romania al eSky.pl, lider pe piata turistica poloneza in segmentul vanzarii online de bilete de avion.

Accesand http://bilete-avion.viaromania.eu, clientii VIAROMANIA pot rezerva atat bilete de avion low cost cat si bilete de avion la companii aeriene de linie. Printre sutele de companii disponibile se numara Blue Air, Wizz Air, easyJet, Germanwings, Carpatair, Tarom, Alitalia, Air France, KLM, Lufthansa, etc.

Clientii au la dispozitie un formular de cautare intuitiv si usor de folosit care permite compararea cu usurinta a tarifelor biletelor de avion disponibile pe o anumita destinatie si alegerea celei mai bune variante. Acestia pot apela si un numar de telefon cu tarif normal prin intermediul caruia pot obtine asistenta de luni pana vineri intre orele 08.00 si 20.00 si sambata intre orele 10.00 si 15.00.

Cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune oferte sau promotii la bilete de avion pot accesa periodic rubrica “bilete de avion” de pe www.viaromania.eu unde vor gasi o sectiune dedicata promotiilor.

Ca un exemplu in acest sens, doritorii de bilete ieftine de avion pot rezerva in acest moment bilete Bucuresti – Roma si Bucuresti – Milano la 30 de euro, Bucuresti – Paris, Bucuresti – Londra sauBucuresti – Barcelona la doar 35 de euro de persona!

Rezervarile biletelor de avion se realizeaza in conditii de deplina siguranta indiferent de metoda de plata aleasa de client, acesta putand opta pentru plata online, folosind un card bancar, sau pentru plata prin transfer bancar.

Despre VIAROMANIA

Agentia de turism VIAROMANIA, cu sediul in Brasov, opereaza pe piata turistica din Romania din primavara anului 2009, oferind prin intermediului portalului www.viaromania.eu o gama completa de servicii turistice: cazare individual, sejururi extern cu charter sau autocar, circuite, asigurari medicale de calatorie si bilete de avion.

Agentia de Turism VIAROMANIA
Nr.licenta 5197/2009
SC ITINERIS ONLINE SRL
Str.Carpatilor Nr.23
Bl.R7, Sc.A, Ap.1
www.viaromania.eu
Tel. 0268 31.00.88
Fax. 0268 31.80.06
viaromania@gmail.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *