Bilete de avion si hoteluri prin BileteAvion.com.ro

Site-ul BileteAvion.com.ro vine in intampinarea clientilor cu tarife speciale pentru bilete de avion si cazari hoteliere atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme corporate.


Nofesh Tour, prin site-ul BileteAvion.com.ro, asigura clientului ca rezultatele pe care le obtine in urma cautarii unui bilet sau a unei camere de hotel sunt reale si actualizate.

Cautarea se realizeaza instant in toate bazele de date care exista in lume, pentru a asigura un rezultat corect si bineinteles, un pret ieftin pentru bilete de avion.

Fiind foarte simplu si foarte rapid de folosit, site-ul BileteAvion.com.ro este plasat printre primele pe piata turismului.

Pentru a rezerva bilete de avion sau o camera de hotel, pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt foarte simpli!

In cazul unor bilete de avion introduceti in motorul de calatorii orasul de plecare, destinatia, data la care vreti sa plecati, data de intoarcere (daca este vorba de un bilet dus-intors).

Bifati Date flexbile daca doriti rezultate mai ample, care sa cuprinda 3 zile inainte de data fixata si 3 zile dupa aceasta. Daca nu doriti sa aveti un zbor cu escala, bifati casuta “numai zbor direct”.

publicitate : informatii bilete de avion si pe 1biletdeavion.ro

Selectati numarul de pasageri (alegeti numarul de adulti, de copii, infanti sau seniori) si daca aveti preferinta, puteti selecta clasa de zbor (Economic, Business, Intai) si compania aeriana preferata.

Puteti alege dintr-o multitudine de companii aeriene, precum Tarom, Lufthansa, KLM, Air France etc.

Apasati Cauta zbor si asteptati rezultatele intoarse in timp real de catre motorul de calatorii.

Dupa ce aveti listate toate zborurile disponibile in momentul cautarii, alegeti zborul dorit si veti fi redirectionat catre o pagina cu toate detaliile despre zbor.

Ultimul pas il reprezinta completarea datelor de rezervare (pentru ca rezervarea sa fie valabila, datele introduse trebuie sa fie reale) si finalizarea acesteia!

Veti primi o confirmare pe mail, in care veti avea toate detaliile despre zborul dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa rezervati o camera de hotel, pasii sunt similari.

Introduceti destinatia, selectati data de check-in si data de check-out, selectati numarul de camere, iar apoi, pentru fiecare camera, alegeti numarul de adulti si de copii.

Tineti cont ca numarul de adulti nu poate fi mai mic decat numarul de copii dintr-o camera.

Dupa ce ati efectuat cautarea, alegeti din rezultate intoarse de motor hotelul dorit, veti fi redirectionat catre o pagina cu detalii despre hotel si conditii de anulare, apoi completati campurile necesare si finalizati rezervarea.

Veti primi o confirmare pe mail in urma rezervarii.

Despre Nofesh Tour

Nofesh Tour este o agentie de turism care pune accent pe interactiunea cu clientul si obtinerea de rezultate pe plan lung. Agentii de ticketing sunt deschisi in a va ajuta cu orice problema si orice nelamurire aveti, cat si cu gasirea unor bilete de avion cat mai avantajos pentru dumneavoastra din toate punctele de vedere (pret, ora de plecare, ora de aterizare etc).

Contact:
office@nofesh.ro
Tel: 0213 10 10 00
www.bileteavion.com.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *