Bilete de autocar online

Fie ca esti acasa sau la birou, fie zi sau noapte, acum poti cumpara on-line biletul de autocar. Cu doar cateva click-uri si cu un card bancar poti avea biletul in 2 minute.

bilete autocar prin email


Astfel ai locul tau asigurat, indiferent de cata lume va astepta la imbarcare, iar pentru anumite curse poti chiar sa alegi locul tau preferat din autocar.

Acest serviciu este disponibil pe site-ul www.autogari.ro unde deja sunt disponibile cateva destinatii importante cum ar fi Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Timisoara sau Baile Herculane.

Pe langa informatiile generale despre curse (ore, statii, tip auto) aveti toate informatiile necesare pentru a face usor cea mai buna alegere: pretul la fiecare operator, reduceri disponibile, locuri libere.

Imediat dupa achitarea biletelor le veti primi prin e-mail sau le puteti tipari direct din website. Cu aceste bilete va prezentati la autocar pentru a ocupa locurile platite.

Pentru cei care nu detin un card bancar acceptat la plati pe internet, pot totusi cumpara biletele prin transfer bancar, insa acesta trebuie achitat cu cel putin 48h inainte de plecare pentru a permite validarea platii.
O data calatoria efectuata, detinatorul biletului on-line isi poate exprima opinia despre calitatea seriviciilor primite. Aceasta este comunicata companiei de transport si publicata pentru informarea viitorilor pasageri.

Despre Bileteria SRL

www.autogari.ro este de 6 ani cel mai cuprinzator ghid de calatorie cu autocarul atat in tara cat si in strainatate, oferind atat informatii despre mersul atubuzelor cat si servicii de rezervare sau inchirieri autocare.

Paul Cranja – Director Vanzari
BILETERIA SRL
www.autogari.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *