Magazinul online Vesa.ro la bilant

Fiind una dintre cele mai cunoscute firme de haine romanesti de calitate specializate pe productia de haine de iarna din blana naturala si piele, fabrica A&A Vesa din Arad a reusit sa isi atraga in anul 2017 tot mai multi clienti din Romania, clienti care au recunoscut calitatea deosebita a articolelor din blana, atat din punct de vedere al materialelor utilizate, cat si al finisajelor realizate.

magazin articole romanesti Vesa.ro
magazin articole romanesti Vesa.ro

Cu o traditie de peste 20 de ani in producerea de articole vestimentare din blana, fabrica de blanuri A&A Vesa si-a deschis portile in anul 1994 in localitatea Buteni, judetul Arad. De aici micuta fabrica s-a extins treptat, acum adresandu-se clientilor exigenti din intreaga tara prin intermediul unui magazin online dedicat blanurilor si accesoriilor din blana, dar si prin magazinele traditionale deschise in patru mari orase din tara si anume in municipiile Arad, Constanta si Galati si Bucuresti.
Magazinul online este de altfel o poarta catre intreaga Europa, fabrica de blanuri A&A Vesa primind comenzi si livrand tot mai multe produse in statele membre UE.

In permanenta in sectiunde de blog sunt oferite stiri de noutate privind noile modele si colectii de haine, pentru o buna informare a clientilor fideli. De la lansarea in 2014 si pana in prezent au fost publicate 30 de articole relevante pentru vizitatori.

Pentru a ajuta usurinta de navigare, magazinul este responsive, simplu de utilizat la accesarea de pe dispozitivele mobile, fie tablete sau smartphone.

De pe www.vesa.ro se pot cumpara la preturi atractive articole vestimentare destinate atat doamnelor cat si domnilor inca din principalele categorii ale magazinului: haine de iarna dama si haine de iarna barbati.

Mai mult, magazinul online are si o sectiune dedicata amenajarilor interioare cu produse din blana, aici fiind disponibile decoratiuni din blana sau piele de miel, dar si covorase din piele de ren.
Produsele comercializate sunt realizate din materiale 100% naturale, de inalta calitate, precum blana de vulpe – atat vulpe polara cat si vulpe rosie, blana de raton sau piele de diverse tipuri de animale din Romania.
Treptat, fabrica aradeana a devenit un reper de marca in peisajul produselor din piele si blana naturala, devenind un producator de top al industriei de blanuri romanesti. Un aspect important, ce a contribuit la acest succes, pe langa o calitate foarte buna, este si marea varietate de articole oferite publicului: diverse tipuri de haine pentru femei sau barbati, jachete, cape, veste, fulare, gulere, manusi, caciuli, etole, dar si papuci de casa si portofele.

Anul 2017 a insemnat lansarea unei noi colectii de haine de blana, o colectie moderna, cu un design nou si neobisnuit, perfect adaptat stilului de viata actual.

haine romanesti de iarna
haine romanesti de iarna

Fabrica de blanuri A&A Vesa pregateste si pentru anul 2018 noi surprize, atat pentru clientii din tara noastra cat si pentru cei din afara, ducand astfel un brand romanesc de valoare peste hotare.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *