Best Use of Email Marketing pentru Create Direct la Internetics 2011

In cadrul galei Internetics 2011, agentia Create Direct, specializata in solutii la cheie de marketing direct, a fost desemnata castigatoare la categoria Best Use of Email Marketing.

Create Direct  logoPremiul a fost acordat pentru proiectul “Colindul de Craciun”, ce a constat intr-un email de sarbatori trimis clientilor agentiei.

E-cardul s-a diferentiat de cele traditionale prin integrarea cu o componenta de mobile.

Initial, in email, “Colindul de Craciun” prezenta un cor de colindatori ce cantau un colind.

Emailul, realizat sub forma unui gif animat, nu avea niciun fel de sunet, acesta fiind elementul principal ce trezea curiozitatea.

La cateva secunde dupa ce emailul era deschis, clientii primeau un telefon automat si, cand raspundeau, surpriza – erau chiar colindatorii care cantau colindul.

Cosmin Lacatusu, directorul executiv al agentiei, descrie tehnica din spatele lucrarii castigatoare la Internetics 2011:  “Pentru ca acest proiect sa aiba succes, ne-am setat cativa pasi esentiali. Am selectat o baza de date cu trei criterii importante: numele, adresa de email si numarul de mobil al fiecarui client. Apoi, fiecare client in parte  primea un email personalizat (e-cardul) din partea accountului sau din agentie. Mecanismul de tip trigger se activa la trei secunde de la deschiderea emailului. Astfel, din cadrul platformei noastre de IVR, se trimitea automat un flux de voce pe telefonul mobil al clientului – fluxul de voce fiind chiar colindul respectiv. Telefonul suna, clientul raspundea si putea asculta colindul cantat de copiii din gif-ul animat trimis prin email.”

Din echipa castigatoare a proiectului fac parte: Ion Nicolau (Art Director), Razvan Diaconu (Account Manager), Raluca Cazacu (Account Executive), Cosmin Lacatusu (Director Executiv), Serban Jinga (Internet Marketing Specialist, Mediapost Hit Mail), Catalina Ilie (Web Designer, Interactions), Vasile Popeanu (IT Manager, Mediapost Hit Mail).

Despre Create Direct

Create Direct este o agentie ce furnizeaza solutii la cheie de marketing direct si face parte din grupul Mediapost Hit Mail.

Totodata, agentia este membru al ARMAD si membru exclusiv al INTERDIRECT NETWORK pentru Romania (International Network of Independent Direct Marketing Agencies).

Din portofoliul de clienti fac parte: Bigotti, EcoFarmacia, Generali, LLP Group, Microsoft, UNICEF, Xerox, Whirlpool.

Site: www.createdirect.ro
Facebook: http://on.fb.me/vjk4GJ

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *