BeaShop.ro – o noua infatisare

BeaShop.ro este un magazin online administrat de SC Bea Beauty Care SRL din Targu Mures ce comercializeaza o gama variata de produse pentru unghii.

beashop.ro logoPrin magazinul online beashop.ro, administratorii si-au propus sa acopere toata gama de produse pentru unghii, astfel, pe site se gasesc geluri uv, geluri lac, vopsele acrilice, pensule, tipsuri si sabloane, o varietate de modele de unghii false, solutii dezinfectante si diluante si chiar truse speciale pentru manichiuristi incepatori sau avansati.

Prin ce se remarca BeaShop.ro?

Site-ul Beashop.ro se remarca de alte magazine ce comercialzieaza geluri uv si diverse produse de unghii prin diversitatea produselor de pe site. BeaShop ofera clientilor game extine de geluri si de produse necesare intretinerii unghiilor. Tocmai de aceea, fie ca doresti o oja ieftina sau ca doresti un lac de unghii original, pe site-ul nostru ai de unde alege. Dispunem atat de lacuri de unghii romanesti, cat si de lacuri de unghii Master Nails originale, fabricate in Statele Unite.

Web design si functionalitate

BeaShop.ro este un site ce are in vizor clientela feminina, tocmai de aceea si culorile predominante sunt culori orientate spre placul doamenlor si domnisoarelor. Site-ul este axat pe roz, mov si alb in asa fel inat sa nu para prea incarcat, dar totusi sa dea de inteles ca este un website pentru femei. Imaginile produselor listate pe site, anima si mai mult aspectul general al acestuia, dandu-i viata si efervescenta.

Procesul de cumparare a produselor este destul de simplu, desfasurandu-se ca pe orice alt magazin online, si anume: dai click pe produs, alegi numarul de bucati si dai click pe butonul Adauga in Cos. Pe urma mergi la Cosul de Cumparaturi, completezi datele de lirare si cele de facturare si comanda este finalizata. In maxim 48 de ore vei primi produsul acasa.

Date de contact:

SC BEA BEAUTY CARE SRL

Strada Bucuresti nr. 20, Targu Mures

Website: www.BeaShop.ro

 

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *