BBC Worldwide marketing

BBC Worldwide a inceput sa utilizeze marketingul pe motoarele de cautare in 2004, licitand pentru cuvinte cheie folosite in cadrul cautarilor din domeniul sportului si stirilor, in incercarea de a-i determina pe utilizatori sa acceseze continuturile publicate pe site-ul sau.

In septembrie 2007, BBC Worldwide a contractat Mediaedge:cia (WPP) in legatura cu administrarea contul de media planning & buying pentru divizia Global Channels, in valoare estimata de 3,72 de milioane de euro al segmentului si anterior lansarii canalelor din Emiratele Arabe Unite si din zona Asia-Pacific.

Potrivit statisticilor Nielsen Media Research, BBC Worldwide – care se ocupa si de comercializarea de productii TV, reviste si medii digitale – a cheltuit peste 6,2 milioane de euro pe publicitate in ultimele 12 luni, pana la finalul lunii februarie.

Divizia Global Channels a fost infiintata in urma cu 18 luni, incluzand BBC Prime, BBC Food si BBC America, precum si alte posturi de nisa difuzate global.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *