Bani din cercetarea de piata

Compania a avut venituri de 1,39 miliarde de euro in 2007, in timp ce analisti preconizau o suma de 1,38 miliarde de euro. Inainte de impozitare, profitul afisat de Taylor Nelson Sofres se ridica la aproximativ 120 de milioane de euro, desi analisti se asteptau la un profit de 118 milioane de euro.

Veniturile companiei au crescut cu 5,4%, datorita mai ales clientilor care au solicitat mai multe studii si ajutor pentru a intelege cum pot utiliza mai eficient noile medii.

“Desi situatia economiei este incerta, noi credem ca potentialul de dezvoltare al industriei cercetarii de piata va ramane puternic. Potrivit cercetarilor, este probabil ca in Europa si America de Nord sa se inregistreze cresteri. Cresterea de dincolo de obiectivele strategice va fi, de asemenea, puternica. Astfel, grupul este increzator ca 2008 va fi un an al dezvoltarii”
, au declarat oficiali ai Taylor Nelson Sofres.

Reprezentantii companiei, care furnizeaza analize de piata pentru companii precum Procter & Gamble, au declarat ca se asteapta ca industia cercetarii de piata sa ramana puternica in 2008, apreciind ca anul in curs va fi unul al progresului.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *