Bancpost imbunatateste sistemele informatice de carduri

Clientii bancii vor beneficia de mai multe avantaje suplimentare atunci cand vor efectua diverse tipuri de tranzactii cu carduri.

Astfel, din punct de vedere operational, clientii vor putea utiliza contul cardului de debit emis de Bancpost ca pe un cont curent uzual si vor putea efectua toate tipurile de tranzactii curente – direct debit, ordine de plata, ordine de schimb valutar, etc. – beneficiind totodata de avantajul descoperirii de cont.

De asemenea, Bancpost isi anunta clientii ca implementarea up-gradarii sistemelor sale IT  descrisa mai sus va afecta Conturile IBAN ale clientilor.

Vor fi deschise conturi noi iar cardurile existente vor fi atasate acestor noi conturi.

– Deschiderea de conturi noi va incepe in data de 4 octombrie si se va finaliza pana la mijlocul lunii decembrie 2009;

– Dupa incheierea acestui proces, clientii vor fi invitati la sediul unitatilor  bancii pentru a li se comunica noul cont IBAN ce le-a fost atribuit;

– Noile si vechile conturi IBAN vor putea fi utilizate in paralel pana la finele lunii martie 2010;

– Clientii care utilizeaza serviciul Fastbanking pot obtine noul cont IBAN din aplicatia Fastbanking. In plus, toti beneficiarii definiti de client in aplicatia Fastbanking vor fi actualizati automat cu noul cont IBAN.

Credem ca toti clientii nostri posesori de carduri vor fi satisfacuti de avantajele nou dobandite, care vor compensa pe deplin inconvenientul creat. Bancpost ramane consecventa angajamentului facut clientilor de a le oferi solutii bancare inovative si eficiente, adaptate nevoilor lor in continua schimbare.

Despre Bancpost

Bancpost este membra a Eurobank EFG Group, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,5 miliarde EUR.. Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atât prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vânzare, cât si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida  în Grecia, Bulgaria, Serbia, România, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari. Mai multe informatii puteti gasi accesand site-ul www.eurobank.gr.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *