Articol despre seo scump sau ieftin si alte tipuri de consultanta

Un articol care ar raspunde la intrebarea: “De ce la altii seo este mai ieftin?” sau “De ce sunt necesare si alte metode de promovare in afara de seo?”

Raspuns simplu: Pentru ca seo ieftin “aduce” si rezultate pe masura: adica nu aduce.

De-a lungul timpului toti am cautat metode rapide sau ieftine de promovare, plecand de la servicii ieftine (programatori india/vietnam) si forta de munca ieftina (oameni de seo cu buget redus sau minuni de tools).

Daca la programare e ok: se da la programator eroarea pana se repara, la tooluri automate cu greu se pot estima rezultatele.

Cat despre “oameni de seo” care lucreaza ieftin, rezultate exemplificate mai jos.

In timp ce pe Ecompedia domnul  Lucian Voju doreste efectiv performanta, conversii si alte calcule savante pentru optimizarea unui portal de imobiliare, pe zona de seo, “mesteri priceputi in seo” inca nu stiu unde se pune text formatat html sau text neformatat:

discrepante specialisti seo optimizari
discrepante performante

Pe concret, acelasi domeniu care se doreste optimizat este in lucru si pe parea de seo, articolul fiind in aprobare intr-unul din directoarele de articole gratuite pe care le pastoresc.

Greseala 1: Persoana care se ocupa de seo inca nu stie unde sa puna versiunea html a articolului

Greseala 2: Exact acelasi articol, exact cu aceeasi greseala, asteapta publicarea si in alt director de articole pe care il administrez.

De aprobat se poate aproba intr-unul din ele, efectul seo fiind insa zero.

Concluzionand: buget redus pentru seo (scrierea de articole unice, conform regulilor de publicare + plata persoane cu minim de cunostinte in domeniu) impune automat plata unor specialisti in promovare pe alte zone care cu siguranta nu sunt ieftini.

Sorin Frumuseanu

Servicii SEO oferite prin www.seoextendserv.ro

 

 

 

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *