Arena Ursilor: concurs antreprenorial la Brasov

Arena Ursilor este un eveniment-concept care creeaza un cadru propice pentru dezvoltarea proiectelor online noi sau existente.

Scopul concursului este de a rafina proiectele online bune, de a furniza cadrul de mentorship pentru pregatirea acestora ca afaceri, si de a le face mai competitive la nivelul altor concursuri internationale.

La Arena Ursilor scopul in sine nu este obtinerea finantarii cat obtinerea unor propuneri de afaceri.

Obiectivele sunt Invata-Prezinta-Actioneaza, toate cu nuanta de “online”: invatam sa facem proiecte bune, sa gandim activitati viabile, sa analizam rece posibilitatile, sa prezentam aceste proiecte concis si intr-un stil de afaceri, sa actionam prin punerea in practica a ideilor, follow-up si concluzii la etape diferite de dezvoltare a proiectelor.

Ursii prezenti in Arena sunt: Marius Ghenea, Calin Fusu, Vlad Stan, Peter Barta, Codrut Precup iar mentori vor fi: Doru Panaitescu, Claudiu Gamulescu, Ciprian Stavar, Dragos Roua, Mihai Mafteianu, Ionut Andrei, Adrian Zamfira si Mihai Gheza.

Pentru a intra in Arena Ursilor este necesara:

Propunerea de proiect.

Site-ul www.arenaursilor.ro are cateva propuneri ca model. Daca se respecta  regulamentul impus de fiecare categorie unde se afla propunerea, acestea pot fi folosite in beneficiul participantilor.

Selectia proiectelor se face pe baza punctarii juriului. Vor fi trei membri ai juriului care vor analiza proiectul si raspunsurile vor fi motivate in scris.

O data intrat in Arena, orice concurent are acces la mentorii evenimentului, cu care poate petrece intre 5 si 15 minute, pentru rafinarea prezentarii care o va sustine.

Fiecare concurent are acces la maxim 4 mentori.

Urmeaza o prezentare de 3 minute in fata Ursilor.

In functie de prezentare fiecare va fi punctat. Mai multe detalii legate de grila de punctaj gasiti pe http://arenaursilor.ro/concursul.

Reguli generale

Fiecare trimite proiectul la evaluare@arenaursilor.ro.

Va fi jurizat de 3 membri si i se va acorda un punctaj. Daca acesta este suficient, va avea acces in ARENA. Acolo vor fi selectate cele mai bune 10 proiecte. Aceste sunt potentiale de a primi propuneri de afaceri.

Organizatori:

Underclick.ro – este o institutie privata si brandul sub care actioneaza mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet. In ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienti privati, IMM si corporate, a atras peste 300 de oameni in programe de pregatire in afaceri online si a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

AIESEC Brasov este o organizatie studenteasca care are ca scop dezvoltarea tinerilor atat pe plan profesional cat si e plan personal oferind pozitii de leadership si posibilitatea unui stagiu international de practica.

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *