Aplicatii iPhone – What Flower


Cake Break
este o echipa de patru persoane (Radu Oprea si Ovidiu Naclad- programare, Dragos Bardac- design, Mazilu Larisa – comunicare), care in timpul lor liber dezvolta aplicatii pentru iPhone. Nu au castigat inca nici un premiu, au participat insa la concursul pentru aplicatii organizat de Orange. Prima lor aplicatie, What Flower, a fost realizata lucrand doar in timpul liber, iar dezvoltarea ei a durat 9 luni. Atunci cand au inceput sa lucreze la What Flower, nu aveau nici unul vreun pic de experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru echipamente mobile, dar au invatat totul pe parcurs. Momentan lucreaza la un nou proiect, un joc pe care spera sa il lanseze pana la sfarsitul anului.

What Flower este o aplicatie folositoare pentru oricine, fie ca esti pasionat de flori sau esti pur si simplu in cautarea unui cadou pentru o persoana draga. Ea te ajuta sa  alegi floarea potrivita pentru orice ocazie ai nevoie. Chiar daca si-au pierdut din popularitate in prezent, florile au fost folosite dintotdeauna pentru a exprima anumite sentimente fata de cineva. Avand o baza de date de peste 250 de flori, What Flower iti vine in ajutor prin faptul ca ele pot fi cautate (sunt sortate) dupa nume, regiunea si sezonul in care cresc, culoare sau sentimentul pe care il reprezinta. Pe langa acestea, fiecare floare are cate o fotografie reprezentativa a carei vizionare nu necesita acces la internet, fiind astfel de folos si utilizatorilor de iPod Touch.

Alte functii ale aplicatiei includ: sectiunea „Contacts”, unde poti adauga preferintele in materie de flori ale persoanelor din lista ta de contacte, si functia „Compare”, cu ajutorul careia poti sa compari pana la 4 flori diferite, pentru a putea face alegerea potrivita. Avand un design special si o interfata usor de folosit, What Flower este o aplicatie potrivita atat pentru pasionatii de flori, cat si pentru diplomatii eterni. Este disponibila in App Store la pretul de 0.79 euro, dar are si o varianta Lite, cu aceleasi functionalitati, dar un numar mai redus de flori.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *