Aplicatii iPhone – Urbo.ro

Urbo.ro – Enciclopedia Orasului Tau

Adulmec.ro anunta lansarea oficiala a proiectului Urbo.ro – ghidul orasenilor pentru toate firmele din orasul tau. Urbo.ro iti gaseste, iti arata pe harta si-ti relateaza parerile exprimate despre locurile care te intereseaza. O enciclopedie interactiva care te va ajuta sa afli tot ce vrei despre firmele din orasul tau, de la cafenele pana la institutii publice, de la supermaketuri pana la croitorii.

Urbo.ro este un concept nou pentru Romania datorita abordarii diferite a internetului si utilizatorilor lui. In acest moment mediul online din Romania are multe website-uri insa, din pacate, putin continut. Ei bine, Urbo.ro este diferit pentru ca pune accent pe relevanta continutului oferit si pe respectul pentru vizitatori si utilizatori.

Urbo.ro se adreseaza oamenilor obisnuiti care au nevoie rapid de informatii utile despre locurile pe care doresc sa le viziteze: fie ca acestea sunt institutii publice sau centre medicale, saloane de infrumusetare sau restaurante. Din dorinta de a oferi informatii complete si cat mai utile pentru vizitatorii nostri, Urbo.ro acorda o mare importanta sectiunii dedicate parerilor clientilor. De aceea, incurajam persoanele care au vizitat diferite locuri si au incercat serviciile oferite acolo sa povesteasca despre experienta lor. Aceste pareri sunt foarte utile pentru fundamentarea alegerii de catre orice utilizator a locurilor de petrecere a timpului liber.

O alta functionalitate interesanta si extrem de utila este harta interactiva a site-ului. Cu ajutorul acesteia utilizatorii pot gasi pe strazi (pana la nivel de numar pentru Bucuresti) localizarea exacta a firmei sau a locului pe care il cauta. Prin trecerea cursorului peste indicatorul de pe harta se va deschide o fereastra tip “pop-up” cu informatii selectate si link catre profilul complet al firmei. In plus, printr-un simplu click, harta se poate popula cu toate statiile regiilor de transport in comun: tramvaie, autobuze, troleibuze, metrou, astfel incat utilizatorul sa-si poata crea cat mai rapid itinerariul pana la locatia dorita. Deocamdata aceasta functionalitate este disponibila numai pentru Bucuresti.

Urbo.ro se adreseaza si antreprenorilor prin oportunitatea pe care le-o ofera acestora de a-si promova firma 100% gratuit. Astfel, antreprenorii obtin nu numai expunere pe un website serios (folosit de potentialii lor clienti), dar si acces la cea mai valoroasa informatie, si anume parerea clientilor cu ajutorul careia isi pot imbunatati serviciile.

Urbo.ro este un proiect in continua dezvoltare. Pana in momentul de fata am vizitat in persoana peste 30.000 de firme din toata tara: le-am fotografiat, le-am localizat pe harta, i-am intrebat pe reprezentantii acestora o multime de informatii ca: programul de functionare, detalii specifice activitatii pe care o desfasoara, precum si informatii despre produsele si serviciile pe care le ofera. Astfel, avem posibilitatea de a pune la dispozitia utilizatorilor nostri informatii cat mai utile si actualizate.

Am abordat pentru inceput 10 din cele mai mari orase ale tarii: Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Sibiu, Brasov, Arad, Timisoara, Iasi, Galati si Constanta. In timp, si cu ajutorul utilizatorilor nostri, vom acoperi toata tara la nivel de oras.

Urbo.ro ofera in acest moment informatii despre peste 80.000 de firme si profesionisti din diferite domenii. In plus fata de vizite in persoana, majoritatea acestor firme au fost contactate si prin telefon. Pentru a asigura corectitudinea datelor in permanenta, reprezentantii firmelor isi pot actualiza informatiile de pe profil oricand. De asemenea, utilizatorii website-ului ne pot semnala atunci cand anumite date nu sunt actuale, astfel incat noi sa le putem corecta in mod corespunzator.

Urbo.ro a fost lansat in varianta beta in luna iulie 2010 si a ajuns acum sa fie vizitat de peste 6.000 vizitatori unici pe zi, in conditiile in care nu l-am promovat pana in acest moment. Acest lucru ne-a confirmat faptul ca Romania are nevoie de tipul de resursa pe care noi il propunem.

Urbo.ro va fi urmat in cateva zile de varianta lui pentru iPhone, adaptata si dezvoltata conform nevoilor specifice cautarii pe telefon.

Urbo.ro este primul mare proiect al Adulmec.ro. Adulmec.ro este o companie independenta romano-americana infiintata in anul 2009, specializata in dezvoltarea de solutii complete si profesionale in domeniul internetului. Adulmec.ro are ca obiectiv schimbarea abordarii internetului in Romania prin dezvoltarea unor proiecte online concentrate pe continut.

Mai multe detalii despre companie si proiecte puteti gasi la http://corporate.adulmec.ro/.

Cristina Cojanu
Adulmec.ro Sales & Marketing Manager
0758.019.001

cristina.cojanu@adulmec.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *