Aplicatii iPhone si iPad: jocul educational Preschool Patterngod

Preschool Patterngod este un joc educational creat pentru iPhone si iPad.

Se adreseaza copiilor de la 4 ani in sus si este disponibil pe App Store.

Preschool Patterngod este un joc cu trei nivele de dificultate in care copilul trebuie sa urmeze sau sa refaca un pattern. Pentru primele doua nivele, copilul trebuie sa urmeze pattern-ul dat. Pentru cel de-al treilea nivel, cel mic trebuie sa aleaga o culoare pentru a intregi pattern-ul model.

Exercitiile de recunoastere de pattern sunt o modalitate importanta de dezvoltare a gandirii copiilor.

Aplicatii iphoneRecunoasterea si refacerea unui model dat sunt exercitii care nu trebuie sa lipseasca din formarea celor mici.

Tim este un baietel caruia, la fel ca oricarui copil, ii place sa se joace. Dar el si-a pierdut ursuletul preferat. Acesta este atras spre centrul pamantului de o forta necunoscuta. Ajuta-l pe Tim sa-si gaseasca jucaria!

Tim si-a pierdut jucaria.

Alege-ti nivelul de dificultate.

Ghideaza-l pe Tim folosind sagetile.

Fii gata, start!

Preschool Patterngod ii va fascina pe cei mici. Dar, cel mai important, Preschool Patterngod este un joc educativ din care copiii dumneavoastra au multe de invatat.

Despre Ascendia Design

Ascendia Design este o casa de software focalizata pe doua ramuri de activitate: E-learning (oferind un pachet complet de servicii, de la Design Instructional pana la crearea efectiva de continut educational) si Servicii Web (design si dezvoltare).

Alex Malureanu – Director Marketing
ASCENDIA DESIGN
www.ascendia.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *