Aplicatie iPhone Restaurante Bucuresti

Aplicatiile are vizeaza restaurantele, sunt o modalitate alternativa foarte buna de a face rezervare, de a gasi oferte avantajoase si de a nu avea surprize ca restaurantul este plin. Iata un model “made in Romania”. Una din aplicatiile foarte cunoscute in acest domeniu este La Fourchette

City Chef este o aplicatie gratuita care ajuta oamenii sa gaseasca si sa comande rapid mancare diversificata fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa retina numere de telefon, adrese de web si daca restaurantul de la care comanda livreaza sau nu in zona lor. Ei pot comanda de la restaurantele preferate sau pot descoperi altele noi. Momentan aplicatia se adreseaza doar locuitorilor din Bucuresti, dar va fi disponibila in curand si pentru restul oraselor din tara.

Aplicatia vine cu un design modern, dar in acelasi timp intuitiv si foarte usor de folosit. Folosind GPS-ul telefonului, aceasta listeaza doar restaurantele care livreaza in zona pentru care se face comanda, in asa fel incat utilizatorii nu vor fi spamati cu restaurante de la care nu pot comanda. Mai mult decat atat, aplicatia ofera si posibilitatea de a face rezervari la restaurantele preferate. Si totul, la doar cateva tap-uri distanta.

In aplicatie pot fi gasite specialitati romanesti, italienesti, japoneze, chinezesti, mexicane, vietnameze si multe altele. Lista restaurantelor este in continua crestere, utilizatorii insisi avand posibilitatea de a recomanda restaurantele pe care le doresc.

De la creatorii aplicatiei Urban Hero pentru Android , Adonis Software , premiati la Ericsson Application Awards, in colaborare cu Maart Software Solutions, vine o noua aplicatie , o aplicatie care redefineste experienta de comandat mancare , numita City Chef pentru iPhone si Android.

comunicatul de presa

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *