API-ul trafic.ro

API-ul trafic.ro ofera tuturor celor interesati de evolutia Internetului romanesc instrumentele necesare pentru cunoasterea mediului online din Romania si a comportamentului utilizatorilor romani.

trafic.ro trafic

Pe scurt, api.trafic.ro permite accesul gratuit si nelimitat la o baza de date cu peste 45.000 de site-uri active.

In functie de propriile obiective si interese de business, prin intermediul api.trafic.ro pot fi dezvoltate aplicatii si widget-uri personalizate.

La cererea comunitatii trafic.ro, pentru inceput sunt accesibile urmatoarele clasamente si statistici:

– Top 10 site-uri pentru fiecare categorie;

– Sumar site;

– Vizitatori unici (ultimele 5 zile/5 saptamani/5 luni);

– Vizitatori pe interval orar / Orele zilei;

– Vizitatori new vs returning;

– Timp mediu;

– Cel mai folosit browser;

– Cea mai folosita rezolutie.

De asemenea, exista doua modalitati de accesare a datelor: SOAP si REST, usor utilizabile si confortabile pentru orice programator interesat sa dezvolte aplicatii prin api.trafic.ro.

Propunerile de noi aplicatii, alaturi de numele initiatorului vor fi facute publice si vor putea fi accesate pe api.trafic.ro – sunt deja disponibile trei astfel de aplicatii.

Toate vor putea fi votate de comunitate, iar in curand, trafic.ro va lansa un concurs in care vor fi premiate cele mai apreciate aplicatii.

Lansat in septembrie 2000, trafic.ro ofera servicii de monitorizare online destinate dezvoltarii oricarui business prin Internet.

www.trafic.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *