Aparate pick up in exclusivitate la ElectroFloridin

In exclusivitate ElectroFloridin aduce pe piata online PICK-UP-uri.

Magazin online electrofloridin.ro logoFirma SC Floridin ElectroTrading impex Co SRL dateaza din anul 1995, cu locatia in magazinul Bucur-Obor.

In toti acesti ani am incercat sa ne perfectionam si sa multumim varietataea larga de clienti, fapt pentru care din anul 2009 lansam si magazinul online de electrocasnice, electronice si uz personal.

Oprindu-ne un pic la partea de electronice, am vrea sa va aducem la cunostinta existenta unor produse disparute de pe piata, dar existente in magazinul nostru online.

In toti acesti ani am avut diverse cereri pentru aparatele de redare a muzicii pe discuri, mai exact vorbim despre PICK UP-uri, si din pacate la vremea respectiva trebuia sa dam un raspuns negativ pentru ca… disparusera de pe piata.

Pick-upDar lucrurile se schimba, ElectroFloridin aduce pe piata electronicelor pick up-urile, cei drept evoluate, imbunatatite.

Dat faptul ca suntem intr-o continua evolutie , aceste pick-up-uri sunt dotate pe langa redarea clasica a discului, cu functie de redare a muzicii in format MP3 prin intrarea de USB.

Sunt perfectionate si adaptate pentru vremurile in care traim, concepute de renumitii producatori AKAI si HERU de provenienta japoneza si nemteasca, ceea ce confera o siguranta a calitatii produselor.

De cele mai multe ori ni se intampla sa traim, involuntar, in trecut, sa ne dorim ceva anume poate doar de dragul montelor pe care le-am trait candva.

Intentia noastra este de-a va multumii pe deplin cu toate cererile dumneavostra.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va invitam sa vizitati magazinul nostru de electronice si electrocasnice online.

www.electrofloridin.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Aparate pick up in exclusivitate la ElectroFloridin

  • 5.07.2011 at 16:10
    Permalink

    imi place ideea voastra de a imbunatatii batranul pick up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *