Adunarea Generala a Membrilor IAB Romania

Membrii IAB Romania au votat in cadrul AGA actiunile asociatiei pe 2011.

IAB Romania logoIeri, 14 iulie 2011 a avut loc Adunarea Generala a Membrilor IAB Romania. In cadrul intalnirii s-au prezentat si votat planurile de actiune pentru anul 2011, noile standarde propuse si bugetul pentru anul in curs.

Astfel, in cadrul intalnirii a fost prezentata o retrospectiva a anului trecut si au fost expuse planurile de actiuni viitoare ale asociatiei, planuri care includ:

– Organizarea unor consilii in cadrul IAB, consilii care urmeaza sa desfasoare actiuni concrete in domeniul Standardelor, Activitatii Educationale, Evenimentelor, Public Affairs, Measurement-ului, Social Media, Research si Operatiunilor si care urmeaza sa fie coordonate de cate un membru al CD; Consiliile de activitate si grupurile de lucru sunt deschise participarii oricarui membru IAB Romania care doreste, prin unul sau mai multi reprezentanti ai sai, sa isi aduca aportul la aceste activitati;

– Accentul mai mare pe zona educationala prin derularea unui program denumit IAB Academy care vizeaza organizarea de seminarii dedicate atat industriei de publicitate online cat si corporatiilor; de asemenea, se are in vedere posibilitatea colaborarii cu institutii de invatamant superior prin introducerea unor teme specifice publicitatii online in programele de curs atat la nivel undergraduate, cat si in cele de master;

– Organizarea de evenimente prin care sa se expuna oficial tabloul industriei de publicitate online, noi provocari sau trenduri, rezultatele unor studii sau cercetari ce vizeaza noi formate si instrumente de publicitate online;

Totodata, Ionut Oprea si-a anuntat retragerea din functia de Director Executiv al IAB Romania si a fost ales membru in Consiliul Director al Asociatiei.

Viitorul Director Executiv al IAB Romania va fi ales de catre Consiliul Director, dupa prevederile noului statut al asociatiei, votat in cadrul Adunarii generale.

Despre Asociatia IAB Romania

Asociatia IAB Romania (www.iab-romania.ro) a fost creata în anul 2006 si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni.

Asociatia IAB Romania este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Asociatia IAB Romania este membru al asociatiei IAB Europe (www.iabeurope.eu), participand ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociatii in 2008.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *