Add Link

Prima intrebare care mi-o pun amicii cand isi fac un site este “de ce nu ma gasesc dupa ce l-am lansat?”. Simplu, pentru ca nu este in cache-ul motoarelor de cautare !

Intre timp, Google permite adaugarea cu comentarii in limba romana, ceea ce inseamna un mic plus pentru cei care isi semnaleaza siturile acum. So > Add link > si explicati cu el. Aveti help-ul online.

Asemenea si pe Yahoo! cu mai multe optiuni de “pachet” > Add Link . Help in engleza. In schimb submitul este unul mult mai concludent ca la Google.

MSN cere si o adresa valida de mail, ca sa fie sigur ca submission-ul este unul real. Add link > Help in engleza si documentatie despre cum trebuie facut situl sa fie valid.

Atat ar fi de ajuns ca sa fiti vizibili pe Internet intr-o prima faza. Puteti merge apoi mai departe cu actiuni de adaugare in directoare/portaluri/platforme, etc .. insa neaparat cele 3 sa le faceti.

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *