Accesorii jocuri Thrustmaster la Gamesline.ro

Incepand cu luna mai 2011 magazinul online de jocuri GamesLine adauga o noua linie de produse destinate iubitorilor de jocuri video, ce apartin marcii Thrustmaster, urmand ca in viitorul apropiat portofoliul magazinului sa se diversifice cu alte categorii complementare, conform cu cererile clientilor.

GamesLineArticolele Thrustmaster adaugate pe site-ul GamesLine.ro fac parte din categoria accesoriilor pentru PC si console si vin in sprijinul clientilor care isi doresc produse de calitate la un pret convenabil.

Momentan oferta include gamepad-uri, joystick-uri si volane, dar se urmareste dezvoltarea acestei categorii cu articole similare: mousepad-uri, tastaturi, mouse-uri speciale pentru gaming dar si placi de sunet Hercules.

Acest demers a venit in urma cererilor primite din partea clientilor si este doar primul pas in extinderea gamei de produse a magazinului astfel incat GamesLine sa puna la dispozitie linia completa de jocuri, console, accesorii, boardgame-uri si jucarii.

Managerul magazinului de jocuri GamesLine, Eduard Tecsan, declara: “Extensia gamei de produse este urmarea unei evaluari interne a potentialului pietei de profil, initiata de cererile clientilor actuali ai magazinului. Monitorizam continuu si alte branduri care pot completa aria de interes a pietei romanesti, vrem ca gamerii inraiti sa aiba acces la tot ce isi doresc intr-un singur loc”.

Despre Pro Strategy Group srl

Firma cu capital integral romanesc a lansat magazinul online in martie 2010. In septembrie, dupa 6 luni de existenta, castiga locul I (categoria IT-C) la Gala Premiilor eCommerce, iar in mai 2011 primeste certificarea Trusted.ro fiind declarat a doua oara magazin de incredere.

Shop-ul isi desfasoara activitatea sub numele GamesLine, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, cu o cifra de afaceri de 65.000 de euro in 2010,iar in 2011 se estimeaza o crestere de 50%.

PSG livreaza acum in toata tara jocuri video pentru PC si console, game time card-uri, console si accesorii, action figures – marci ale companiilor: Activision, Blizzard, EA Games, Konami, Lucas Arts, NC Soft, Nintendo, Rockstar Games, Sega, Ubisoft etc.

Andreea Munteanu – asistent PR
tel.: 0735 559 760
marketing@gamesline.ro
http://www.gamesline.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *