9 Interviuri despre Antreprenoriat Online

[vezi cele 9 interviuri realizate cu participantii la Brasov Internet FestivalMarius GheneaDorin BoerescuVlad Stan,Ciprian StavarGabriel BoacaHedi HokaPeter BartaDragos RouaMugur Frunzetti ]

COVERSTORY : Tu, ca un detinator de capital pentru plasamente, sunt convins ca ai in plan diversificarea portofoliului de domenii vizate. Imi poti enumera 5 domenii care ti se par atractive indeajuns pentru a investi in ele ?

Marius Ghenea1. evident IT/Internet 2) agricultura (in special in format organic/bio) 3) servicii medicale 4) educatie 5) energie regenerabila
Gabriel BoacaDin zona noastra de promovare online (advertising sales) as merge catre content/development (dezvoltare de produse web), ecommerce si servicii web. De asemenea pe zona de consultanta si management pe social media, este un domeniu interesant si cu potential imens.

Peter Barta :Cred ca magazinele de nisa sunt o foarte buna alternativa, aici as mai adauga si calitatea serviciilor pe care le pot oferii care pot fi mult mai bune decat a celor prezenti pe piata si cred ca aici va fi viitorul acestor magazine.
Dorin Boerescutargetul persoanelor peste 50 de ani, care au inceput sa intre déjà (deocamdata timid) pe internet si nu gasesc proiecte dedicate (ma refer atat la publishing cat mai ales la servicii) – au un specific puternic iar un proiect care sa ii vizeze direct dpdv al experientei de utilizare ar fi interesant.

Vlad Stan :Shopping, Sanatate, Gaming, Social, Servicii.
Ciprian Stavar :Sunt modest și reținut. Dar cred că se pot face plasamente interesante în comerțul online. Importante este dacă există suficiente inițiative antreprenoriale care să ofere perspective interesante pentru astfel de plasamente. Mai degrabă mă vad în postura unui astfel de antreprenor decât în cea de investitor de plasament..

Hedi Hoka Hedi Hoka :In experienta mea de pana acum, am antrenat si asistat atat antreprenori straini cat si din tara noastra. Nu am vazut nicio diferenta intre antreprenorul roman si cel strain.
Dragos Roua :Sa te feresti de succesul rapid. Din nefericire, in actualul context economic al industriei online e foarte usor sa ajungi la succes si recunoastere in mai putin de un an. Te trezesti vedeta peste noapte, ai investitori, vizibilitate.

Mugur Cosmin Frunzetti
Sfatul lui Frunzetti, catre tinerii antreprenori: Incepeti acum!

Mugur Frunzetti  :IVedem totul concurential in loc sa cooperam si de aici o rentabilitate scazuta. Si mai suntem si superficiali.

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *