5oferte.ro – o oportunitate pentru firmele de constructii

5 oferte constructii5oferte.ro vine cu o idee unica in Romania. O idee care aduce beneficii atat constructorilor cat si persoanelor care au lucrari de efectuat.

Cum functioneaza 5oferte.ro

5oferte.ro este o platforma online ce joaca rolul de intermediar intre client si firmele ce presteaza diferite servicii. Cu alte cuvinte, daca ai o lucrare de efectuat, de renovat apartamentul, de montat tamplarie sau de construit o casa, atunci postezi proiectul pe 5oferte.ro iar administratorii site-ului vor prezenta proiectul tau la 5 firme de constructii din zona ta, iar acestea din urma iti vor prezenta o oferta detaliata care iti va permite sa alegi constructorul potrivit, gratuit, fara nici o taxa. Datele proiectului vor fi vazute doar de 5 firme care se potrivesc descrierii, si nu vor fi publice.

Prezentarea proiectului este foarte simpla, fiindca vei avea de completat un formular special destinat categoriei proiectului tau si totul ar trebui sa dureze doar cateva minute.

Din punctul de vedere al firmelor de constructii, inscrierea pe platforma este gratuita pentru primele 1000 de firme. Iar atunci cand stabiliti detaliile unui proiect si sunteti dispusi sa-l acceptati, trebuie sa platiti doar 5 euro. Cu toate acestea, toate cererile de oferta care corespund profilului firmei pot fi vizualizate gratuit.

Sistemul site-ului este unul foarte eficient, fiind benefic atat pentru firmele de constructii, cat si pentru cei ce au de efectuat lucrari in domeniul constructiilor sau amenajarilor. Este benefic pentru firmele de constructii deoarece acestea primesc cereri de oferta de la clienti din zona in care isi desfasoara activitatea. Iar pentru cei ce au lucrari de efectuat este un serviciu benefic fiindca primesc oferte de la firmele locale. Astfel ei pot compara serviciile si preturile si pot lua cu usurinta decizia potrivita.

Website design

Website-ul se bazeaza pe nuante de gri, albastru si portocaliu. Toata tematica site-ului este construita pe baza acestor culori, astfel incat sa fie aspectuos si simplu de rasfoit.

Prima pagina este alcatuita dintr-un banner sugestiv in partea de sus, urmat de doua chenare reprezentative. Unul pentru firmele ce presteaza diverse servicii, iar un chenar pentru cei care au lucrari de efectuat. Partea centrala este compusa din categoriile in care se pot integra lucrarile, iar in partea de jos se regasesc ultimele firme inscrise pe platforma, cat si o serie de testimoniale de la firme si diversi clienti.

Functionalitate

Desi are functionalitati multiple si se foloseste de o baza de date complexa, 5oferte.ro este un website realizat pe platforma WordPress. Este un website simplu compus dintr-o serie de pagini de prezentare a serviciilor oferite si din categoriile in care se pot inscrie lucrarile. Atat firmelor care sunt inscrise pe platforma cat si clientilor care posteaza proiecte li se atribuie un cont de unde pot vizualiza cererile sau pot posta lucrarile.

Promovare Online

Promovarea este realizata de agentia ImI Software si presupune atat promovarea prin campanii AdWords cat si optimizare SEO.

Informatii de contact 5oferte.ro:

S.C. Avenir Concept S.R.L. cu sediul in Bacau

Tel: 0736 770 055

http://www.5oferte.ro/contact/

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *