5 linkuri pentru weekend trei de iulie

Astazi va propunem o pagina cu sabloane gratuite de descarcat pentru Powerpoint, un hosting pentru a pune aceste prezentari online, o aplicatie de verificare site-uri similare, cum sa eliminati marcajele de pe imagini si pentru cei care inca nu au plecat in concediu, o propunere cu cele mai ieftine locuri de locuit din lume.


Unde traim bine cu 500 dolari lunar?
– cele mai ieftine locuri din lume de locuit.

Daca tot este vacanta si ati plecat in strainatate, va propunem mai mult decat atat: o vacanta prelungita. Mai concret, este vorba de o pagina web cu o selectie de locuri din toata lumea unde se poate trai confortabil cu suma de 500 de dolari lunar. Filipine, Costa Rica, Belize? Profitati de vacanta pentru a verifica la fata locului.

Similar site – webmastering: testeaza websiteuri similare.

O aplicatie intresanta care testeaza siteu-rile asemanatoare cu cel de testat. In exemplul dat, am verificat site-urile similare cu www.UnderClick.ro.

Remove watermark from image – cum sa cureti o imagine de wtermark.
O pagina web in limba engleza, foarte bine documentata, cu foarte multe imagini, care explica felul in care se poate elimina marcajul de pe imagini.


Powerpoint Templates
– sabloane Powerpoint gratuite.

O colectie intersanta de template-uri pentru Powerpoint, gratuite, structurate pe categorii specifice (afaceri, tehnologie, arta, natura, etc.), pe care le puteti utiliza pentru a da mai mult efect prezentarilor dumneavoastra.

Share PowerPoint presentations – hosting prezentari PowerPoint.
Daca tot am prezentat sabloanele gratuite pentru PowerPoint mai sus, va propunem acum si un hosting unde puteti face upload la aceste prezentari. Pentru exemplificare, puteti urmari Prezentari PowerPoint Underclick.

Va multumim pentru interes si va asteptam in continuare cu propuneri de aplicatii online si linkuri la adresa sorin@underclick.ro.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *