14 ani de servicii profesionale la SigmaNET.ro

In aceasta perioada tulbure cand auzim despre falimente si preluari de magazine online, noi ne laudam cu o crestere, ce-i drept moderata, dar constanta a numarului de clienti. Insa ceea ce ne bucura este faptul ca auzim din ce in ce mai des ‘imi place de SigmaNET’ de la toti partenerii nostri, clienti, furnizori, banci, chiar si institutiile statului ne felicita.

De ce ne iubesc followerii nostri? Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui cautat in cei 14 ani de servicii profesionale, insa pentru cei care se grabesc avem cateva indicii mai jos, in textul ce urmeaza.

“Zilele acestea comertul online romanesc are probleme de imagine, tot mai multe magazine online au dificultati in a-si pastra clientii aproape. Nu este si cazul nostru, si asta datorita disciplinei financiare si respectului pe care l-am acordat fiecarui client in parte”, declara Bogan Socol, managing partner Sigma Design Co SRL – compania care administreaza magazinul online SigmaNET.ro.

“Pe noi ne-a prins criza financiara intr-o situatie extrem de favorabila. Nu avem credite restante la banci, dimpotriva, avem linii de credit in derulare la mai multe banci importante pe care le platim regulat din profitul pe luna in curs. Spre deosebire de multe magazine online, mai mari sau mai mici, noi am avut un profit maricel anul trecut, profit declarat si inregistrat la registrul comertului iar actionarii nostri se vor bucura anul aceste de binemeritatele dividende. De altfel, nu a existat vreun an in care SigmaNET sa nu fi avut profit. In cadrul companiei noastre nu se fredoneaza refrenul ‘ am bani de dat, am datorii la stat ‘. Oricine poate verifica la administratia financiara acest lucru. Am terminat de achitat leasing-ul la echipamente si la masinile cu care facem livrarile in Bucuresti”, mai declara Bogdan Socol.

De ce ne plac partenerii nostri?

Clientii nostri ne plac pentru ca in cei peste 14 ani de existenta a companiei noastre si in peste 5 ani de functionare a magazinului nostru online am avut foarte putine reclamatii si le-am tratat ca si cum ar fi fost facute de noi insine, ne-am pus intotdeauna in locul clientului si l-am ajutat sa-si rezolve problema.

Cele 3 opinii negative postate pe internet si bloguri din cele peste 16.000 de comenzi livrate fara niciun fel de problema au fost atent analizate si rezolvate favorabil pentru clientii respectivi.

Furnizorii ne plac pentru un motiv extrem de simplu: nu avem datorii restante. Si nici nu vom avea vreodata.

Ne platim cu regularitate produsele achizitionate si avem rezerve financiare pentru situatii neprevazute, sau cu alte cuvinte bani albi pentru zile negre. Suntem prevazatori si aceasta disciplina financiara este cea care ne deosebeste de restul magazinelor online.

Institutiile statului roman pur si simplu ne iubesc. Ne platim taxele si impozitele la timp, avem profit deci contribuim serios la bugetul de stat.

Desi nu putem spune ca suntem foarte fericiti sa dam bani la stat, se poate vedea clar ca statul ‘face afaceri’ bune cu noi.

Una dintre masinile proaspat achizitionate de alesii nostri, sa zicem un BMW X5, sigur a fost cumparat cu banii din taxele si impozitele colectate de la SigmaNET in anul 2008.

Actionariatul nu este insa si cel din urma care ne iubeste. Desi l-am mentionat ca ultimul dintre partenerii implicati direct in dezvoltarea si sustinerea financiara a acestei afaceri au cel mai mult de castigat, pentru ca SigmaNET are profit.

Pentru a fi mai aproape de clienti si parteneri, urmarind modele externe de comunicare cu clientul, dell, zappos, amazon, SigmaNET si-a facut cont pe Twitter.com. Ne gasiti acolo cu numele de cont SigmaNET (http://twitter.com/SigmaNET) si ne puteti adresa orice intrebare, de natura comerciala sau tehnica, ne puteti semnala eventuale probleme survenite in relatia noastra cu dumneavoastra. Jurnalistii ne pot adresa acolo intrebari despre comertul electronic sau despre business-ul nostru. Vrem sa fim acolo unde clientii nostri sunt, in retele sociale, pe bloguri, sau oriunde au nevoie de serviciile noastre.
Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.

Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii.

Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.

SigmaNET este partenerul tau de incredere!

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *